Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vol dir que accepta el seu ús.

Accepto

Qui hi ha darrera . . .

Nascuda a Almenar una nit de Març, creixo en el sí d’una família catalana. Als meus 18, decideixo estudiar a la Universitat de Lleida (UdL) la carrera d’Informàtica i després d'haver treballar en diverses branques del panorama informàtic decideixo quedar-me en el món internauta.

Avui dia em dedico al disseny i al desenvolupament de pàgines web, així com d’assegurar que es vegin igual de bé tant en dispositius mòbils, com tablets, com en els nostres ordinadors d'oficina de sempre. És el que es coneix avui dia com un disseny responsiu. La meva experiència dels últims anys es basa prioritàriament en llenguatges dinàmics i en l'ús dels gestors de contingut, coneguts com CMS (Content Management System). He col·laborat amb projectes aliens i també tinc bons companys que m'ajuden en algunes de les meves tasques.

A banda de la informàtica, les meves grans passions són viatjar i la fotografia. El viatge em permet exterioritzar les meves inquietuts fotogràfiques i de fet, sempre intento combinar les dos passions per tal que les meves obres tinguin un toc harmoniós i multicultural.


Les experiències i influències fruit de viatges arreu del món m’han fet créixer tant personalment com professionalment i es troben paleses en les meves obres com a font d’inspiració.

Tornar