Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vol dir que accepta el seu ús.

Accepto

Disseny responsiu

El disseny dels nostres últims projectes segueixen el model responsiu, que darrerament és tant comú. Aquest és un disseny sensible, totalment flexible que s'adapta perfectament a l'amplada de navegador dels usuaris. Això significa que tant es veu, adaptat a la pantalla, en ordinadors d'escriptori, com en tablets i dispositius mòbils.

Si, a més, li vol donar identitat al seu negoci, ja sigui començant des de zero com fer-hi un canvi més modern, li podem dissenyar el logotip de la seva empresa ajustant-nos a les seves necessitats.

Compatibilitat navegadors

Revisem els grans navegadors per tal que el seu projecte sigui compatible amb cadascun d'ells. Treballem en la maquetació i el montatge del web perquè es carregui perfectament en els navegadors web d'avui dia més populars.

Suport en xarxes socials

Les xarxes socials juguen un paper important avui dia i s'han consolidat com una part imprescindible de la nostra comunicació. Gràcies a la seva força ens permeten donar a conèixer el nostre negoci per la xarxa i inclús a fer-ne promoció i que obtinguem més visites al nostre espai web.

Posicionament web (SEO)

Apart de responsiu i compatible amb els navegadors més utilitzats avui dia, un projecte web ha de ser fàcil de trobar a la xarxa i per tant, és important el  posicionament que tingui en els buscadors més utilitzats actualment, com ara el Google. 

Accessibilitat web

La usabilitat fa referència a la facilitat amb què la gent pot usar una eina per aconseguir un objectiu concret. En termes informàtics, la usabilitat va molt lligada a l'accessibilitat, coneguda com accessibilitat web, així doncs, el que pretenem a l'hora de crear un projecte web és que aquest sigui fàcil d'utilitzar per l'usuari, ràpid i eficient.

Realitzem una interfície que permeti una navegació senzilla i entenedora i personalitzem l'eina perquè el client la pugui aprendre sense cap problema, junt amb la nostra formació i atenció personalitzada.

Tornar